Share this content on Facebook!
13 Feb 2017
Piese drujba
Una dintre cele mai utile instrumente care au fost folosite de mulți oameni din diferite profesii este un ferăstrău cu lanț, care alină sarcina până acum descurajanta de taierea copacilor. În zilele de demult, când oamenii au dorit să taie copaci, au trebuit să facă acest lucru cu utilizarea unui topor, care ia mai mult timp, fără îndoială, în comparație cu comoditatea oferită prin utilizarea unui ferăstrău cu lanț. Din moment ce invenția lor și producția de masă, au ajutat la drujbele o mulțime de oameni, cum ar fi proprietarii de proprietăți rurale, utilizatorii de foc, proprietarii de copaci și cherestea, și chiar agricultori.

piese drujba Stihl
Din păcate, folosind un ferăstrău cu lanț are, de asemenea, contra sale, și, probabil, cel mai mare obstacol de oameni la achiziționarea unui ferăstrău cu lanț este cum să-l folosească, pentru că este într-adevăr un complicat. Dar pentru o persoană să știe cu adevărat cum funcționează un ferăstrău cu lanț, el sau ea trebuie să cunoască mai întâi și să înțeleagă fiecare dintre părțile sale și funcția lor, astfel încât acestea vor fi în cele din urmă capabil să stăpânească folosind un ferăstrău cu lanț și utilizați-l să taie și să taie copaci cu uşura. Și, din moment ce un ferăstrău cu lanț este un mecanism complicat, acesta are mai multe părți, dintre care unele sunt prezente pentru a proteja cel folosindu-l. Alte piese de ferăstraie cu lanț, între timp, sunt prezente pentru a ajuta la eficientă tăierea copacilor.

Desigur, cu ușurință partea cea mai vizibilă a oricărui ferăstrău cu lanț îl lama, precum și lanțul de ferăstrău, dar ar trebui să disfuncționalitate nimic în ferăstrăul cu lanț și aceste părți menționate mai sus se eliberează de restul mașinii, există și alte părți ferăstraie cu lanț, care sunt proiectate pentru a asigurați-vă că siguranța celui care operează ferăstrăul cu lanț. Unele dintre piesele pentru ferăstraie cu lanț notabile care protejează operatorii săi sunt de prindere a lanțului, apărătoarea de mână, frâna de lanț, iar dispozitivul de blocare a clapetei de accelerație. Apărătoarea de mână este o parte deosebit de importantă a unui ferăstrău cu lanț, deoarece protejează mâinile operatorului de la un recul accidentală a ferăstrăului cu lanț, care este una dintre cele mai frecvente accidente care au loc la drujba operatorilor.

Un alt grup, care pot fi create pentru piese pentru ferăstraie cu lanț sunt acelea care ajută operatorul în utilizarea ferăstrăul cu lanț. Unele componente pentru ferăstraie cu lanț reduce semnificativ zgomotul făcut de drujbele, în timp ce altele ajută la răcirea motorului de chai în timp ce unele ajuta la diminuarea tulpina de a folosi un ferăstrău cu lanț pe mâinile și brațele operatorului, făcând astfel sarcina lor cu atât mai ușor. Alte parti ale drujbele, între timp, sunt prezente pentru a se asigura că ferăstrăul va funcționa corect și că acesta va fi de putere și suficient de ascuțit pentru a tăia chiar și cele mai dese scoarța copacilor. Aceste componente includ ferăstraie cu lanț a clapetei de accelerație ferăstrăul cu lanț și ambreiajul, care să asigure că ferăstrăul cu lanț va fi în măsură să își îndeplinească rolul de tăierea copacilor.

Există, sunt cu adevărat multe părți diferite ale unui ferăstrău cu lanț, dar ceea ce este important este ca o persoană să fie în măsură să cunoască diferențele și scopul fiecărei părți, astfel încât acestea vor fi în măsură să utilizeze ferăstrăul cu lanț în mod corespunzător și să facă sarcinile lor de taierea copacilor Mai uşor.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: